Over ons

Minicamping De Grutte Earen

Minicamping De Grutte Earen ligt achter een prachtige boerderij uit 1887 midden in de weilanden. Kijk je naar het noorden, dan zie je in de verte de enorme schotels van het enige Nederlandse grondstation voor internationale verbindingen dat in de volksmond It Grutte Ear wordt genoemd en waar de minicamping haar naam aan ontleent.
Bekijk de omgeving

Accommodaties

Op deze camping zijn naast 25 kampeerplaatsen voor caravan en/of tent ook 10 camperplaatsen. De Grutte Earen beschikt alleen over basisvoorzieningen zoals toiletten, was- en douchegelegenheid en een plek om de afwas te doen. Iedere kampeer- en camperplek heeft een eigen stroomvoorziening en er is een overdekte fietsenstalling met oplaadmogelijkheid voor de e-bike. De camping ligt in een dusdanig landelijk gebied dat er geen riolering is, wat inhoudt dat er zoveel mogelijk natuurvriendelijk wordt gewerkt. Op de camping is bijvoorbeeld natuurlijke zeep verkrijgbaar waarvan het gebruik geen schade veroorzaakt voor mens, dier en milieu.
Bekijk accommodaties

Geniet van het boerenland

Kamperen op het Friese platteland betekent ook dat winkels en ander vertier niet naast de deur liggen maar op minimaal een kwartier autorijden. Op De Grutte Earen kun je dan ook gebruik maken van een ontbijtservice. En wie wil nou niet elke ochtend uitgebreid ontbijten met verse broodjes en andere lekkernijen uit de streek? Bovendien geeft zo’n heerlijk stevig ontbijt natuurlijk een fantastische basis voor een lekker lange wandeling of heerlijke fietstocht op het Friese of Groningse platteland.
Boek nu

Foto's van onze camping